REHABILITERING

Rehabilitering krever håndverkere med høy kompetanse og lang erfaring. Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg å legge en plan for rehabilitering.

UTSKIFTING AV TAK
Om ikke boligen din har et tett tak kan det fort bli svært kostbart. Ofte dekkes ikke skadene av forsikringen, og derfor er det svært viktig å være føre var, slik at skadene ikke får mulighet til å oppstå. Dersom du mistenker at taket på boligen din er modent for utskiftning bør du få fagfolk til å ta en sjekk.

UTSKIFTING AV KLEDNING
Vi fjerner gamle og slitte kledninger og monterer nye til avtalt tid og pris. Dersom du skal skifte kledning vinterstid, bør du kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer du ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med én gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket.

UTSKIFTING AV DØRER OG VINDUER
Vi bytter ut gamle dører med nye og monterer alle typer dører som ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører. Vi skifter også punkterte eller gamle ruter. Spesielt dersom du har et eldre hus med store vindusflater som lekker varme er det mye å spare ved å bytte disse ut med nye vinduer.

OMBYGGING
Misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i huset? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, kan vi hjelpe deg. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.
KONTAKTINFORMASJON
Adresse:
C. Sundts gate 62, 5004 Bergen
Telefon:
55 32 67 85  /  932 32 722
E-post:
post@sarheim.no
NYBYGG
Byggmester Harald Sårheim AS fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus.
Les mer om nybygg >>
REHABILITERING
Vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg å legge en plan for rehabilitering.
Les mer om rehabilitering >>
TAKTEKKING
Vi har spesialisert oss på utskifting av tak.

Les mer om taktekking >>

VI KAN TA PÅ OSS STØRRE TOTALOPPDRAG OG SKAFFER ALLE YRKESGRUPPER 

VI HAR LANG ERFARING INNEN BYGGEBRANSJEN

VI HAR FORNØYDE KUNDER

© Byggmester Harald Sårheim AS
Utviklet av: