Rehabilitering

Rehabilitering

Rehabilitering krever håndverkere med høy kompetanse og lang erfaring. Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg å legge en plan for rehabilitering.

Utskiftning av tak

Om ikke boligen din har et tett tak kan det fort bli svært kostbart. Ofte dekkes ikke skadene av forsikringen, og derfor er det svært viktig å være føre var, slik at skadene ikke får mulighet til å oppstå. Dersom du mistenker at taket på boligen din er modent for utskiftning bør du få fagfolk til å ta en sjekk.

Utskiftning av kledning

Vi fjerner gamle og slitte kledninger og monterer nye til avtalt tid og pris. Dersom du skal skifte kledning vinterstid, bør du kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer du ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med én gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket.

Utskiftning av dører og vinduer

Vi bytter ut gamle dører med nye og monterer alle typer dører som ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører. Vi skifter også punkterte eller gamle ruter. Spesielt dersom du har et eldre hus med store vindusflater som lekker varme er det mye å spare ved å bytte disse ut med nye vinduer.

Ombygging

Misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i huset? Dersom du for eksempel eier en tomannsbolig og vil bygge denne om til enebolig, kan vi hjelpe deg. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag til ombygging.

Kontaktinformasjon

Adresse: C. Sundts gate 62,
5004 Bergen

Telefon55 32 67 85932 32 722
E-post: post@sarheim.no

nybygg(sh)

Nybygg

Byggmester Harald Sårheim AS fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus.

Les mer om nybygg

rehab

Rehabilitering

Vi kommer gjerne på befaring og hjelper deg å legge en plan for rehabilitering.

Les mer om rehabilitering

taktekking

Taktekking

Vi har spesialisert oss på taktekking av borettslag.

Les mer om taktekking

check

Vi kan ta på oss større totaloppdrag og skaffer alle yrkesgrupper

check

Vi har lang erfaring innen byggebransjen

check

Vi har fornøyde kunder